ÎNTREBARE-RĂSPUNS

Stimați clienți, compania Mac-Stro SRL, în drept de distribuitor exclusiv al brandului Santeri în Moldova(concern spaniol Roca Ceramica Group) cu mare plăcere Vă pune la duspoziție cele mai calitative obiecte sanitare ( vase de wc și lavoare mari și mici pentru baie), la cele mai avantajoase preturi în Chisinau si prin toata Moldova.
bate palma

 
La dispoziția Dumneavoastră sunt puse obiecte sanitare de diverse configurații estetice și tehnice:
 
 •  Vase de WC compact in Chisinau si prin toata Moldova ( compact varianta înseamnă că în set intră: rezervor, vas de wc, colac cu capac, armatura cu buton pentru evacuarea apei);
 •  Lavoare pentru baie, de diverse mărimi și forme
 
Toata gama de articole sanitare este prezentată în cel mai popular stil - culoare alb imaculat, precum și în nuanșa alba cu crap negru( se referă la modelele Vorotinskii și Versia). Rezistența construcției este datorată de grosimea porțelanului, este garantată 100 % scurgere a apei cu spălarea circulară a cupei vasului.
 

Unde si de cine este produsa productia Santeri?

Vasele de WC Santeri sunt produse la uzina din Rusia, in orasul Vorotinsk. Santeri este compania fiica, care apartine concernului italian Roca Ceramica Grup.

Cine reprezinta marca Santeri in Moldova?

Brandul Santeri in Moldova este reprezentat in mod exclusiv de compania Mac-Stro SRL care activeaza pe piata materialelor de constructii si obiectelor sanitare din anul 1997. Oficiul, magazinul si baza angro Mac-Stro sunt amplasate pe adresa: strada Uzinelor, 90

Cum pot face comanda pe site?

 

cum cumpar santeri

 

 • Sa faceti comanda online, pe site. Pentru a cumpara un vas de wc sau lavoar pentru baie Santeri este necesar de a alege marfa, a adauga in coș și de a trece o scurtă procedură de înregistrare/logare pe site ( introduceți datele de contact, pentru ca operatorul nostru să Vă contacteze și să confirme comanda).
 • Să expediați lista produselor comandate pe adresa noastră de email.
 • Prin telefon 078 422 552 / 060 422 552

Pentru ce este nevoie să treceți prin procedura de înregistrare?

Procedura de înregistrare nu Vă va fura din timp. Noi avem nevoie doar să cunoaștem numele Dumneavoastră, numărul de telefon și adresa unde este nevoie de livrat comanda ( în cazul în care Dvs ați ales livrarea Mac-Stro).

Cum este posibil de primit comanda?

Pentru comoditatea clienților noștri punem la dispozitie cîteva variante:
 • Ridicati marfa cu transport personal - comandați marfa pe site, veniți în magazin cu numărul comenzii și ridicați marfa cu transportul personal.
 • Livrarea comenzii cu transport Mac-Stro

Cum este posibil de achitat comanda făcută pe site?

Făcînd comanda pe site, o puteți achita prin următoarea modalitate:
 • casierului în magazin, în cazul în care Dvs ați ales să ridicaâi marfa cu transport personal;
 • transfer bancar( în cazul în care sunteți persoană juridică);
 • curierului, pe loc, după ce ați primit marfa și ați verificat integritatea acesteia;

Cît va costa livrarea obiectelor sanitare prin Chisinau?

Noi livram marfa nu doar în raza orașului Chișinău, ci și în afara capitalei, precum și prin unele regiuni ale Moldovei.
 
În cazul în care Dvs nu ați beneficiat de sistemul nostru de reduceri ( 3%, 5%, 7%, inclusiv procurarea mărfii promoționale cu preț redus), sau de prețuri angro, iar suma comenzii este mai mare de 2000 lei - livrarea în raza orașului Chișinău este gratuită.
 
 • Livrarea prin or. Chișinău a comenzilor cu greutate redusă și proporții mici, deci dacă marfa încape în atoturism de tip universal - 50-100 lei(în dependență de distanța parcursa de la depozitul nostru).
 • Livrarea prin or. Chișinău a comenzilor cu greutate mai mare, transportată cu microbus = 100-150 lei(în dependență de distanța parcursa de la depozitul nostru)
 • Livrarea prin or. Chișinău a comenzilor cu greutate de la 1-6 tone, variaza de la 200 pînă la 300 lei (raionul ciocana și punctele aflate în apropierea depozitului nostru 200 lei, centru, rîșcani și botanica - 250 lei, telecentru și buiucani = 300 lei)

Este posibilă livrarea comenzii în afara Chisinaului?

Livrarea comenzii în afara orașului Chisinau se discuta individual ( prin apel telefonic 078 422 552 / 060 422 552) cu managerul nostru, și depinde în mod direct de distanța parcursă, parametrii încărcăturii și termenii de livrare a comenzii.

Cum pot anula comanda făcută în internet-magazin?

Pentru a anula comanda făcută pe paginile internet-magazinului nostru, este necesar de sunat la linia fierbinte 022 422 552 de la 8:00 pînă la 17:00 de luni pînă vineri, și de la 8:00 pînp la 14:00 sîmbătă (duminica - zi de odihnă), sau pe unul din numerele de mobil 078 422 552 /060 422 552 și de a numi numărul comenzii necesare de a anulat.

 

Tag-uri:

Scrie un comentariu

Captcha


Reduceri pentru clienti loiali

ai internet-magazinului

Magazinul lucrează 24/7

Comenzile pot fi efectuate în regim Non-Stop