PRIORITĂȚILE SANTERI

Avantajele obiectelor sanitare Santeri vă pot vorbi despre calitatea și durabilitatea acestora, igiena maximă și siguranța în exploatare.

 

Materie prima pur ecologica

În procesul de producție este utilizată materia prima pur ecologică, care asigură o exploatare de lungă durată, îngrijire ușoară și siguranță, fără daune sănătății.

Albul imaculat

Utilizarea tehnologiilor moderne în procesul de producere a obiectelor sanitare, precum și aplicarea glazurii persistente după o recetă secrteă asigură integritatea și calitatea înaltă a albului imaculat.

 

100% porțelan

Articolele sunt produse din porțelan de înaltă calitate. Coeficientul de inhibiție a apei mai mic de 0,5%, ceea ce nu permite apariția ruginei și a mirosurilor neplăcute.

Glazura rezistentă la chimicate

Acoperirea rezistentă a articolelor SANTERI asigură păstrarea capacităților calitative în decursul unei perioade de lungă durată în urma acționării reagenților chimici, care intră în componența produselor chimice contemporane.

 

Echipament italian și german,
tehnologie europeană

Echipament de la cei mai importanți producători europeni și aplicarea unor practici moderne de organizare a procesului de producție.

Compact

Obiectele sanitare sunt prezentate printr-o varietate de dimensiuni. Puteți găsi soluții eficiente chiar și pentru cele mai mici băi.

 

Obiectele sanitare
sunt vîndute în set

Toate articolele sunt furnizate în cutii multistratificate gofrate, în set. Setul include armatura, capacul, vasul de viceu, rezervorul și setul de fixare.

100% spălare

Modelele sunt proiectate și modernizate în așa fel, încît să fie asigurată spălarea efectivă a cupei wc la 100 %.

 

Garanția 1 an

Calitatea înaltă a produselor SANTERI ne permite să oferim certificatul de garanție la articole din porțelan pentru perioada de un an calendaristic ( din momentul procurării mărfii).

Protecția antibacteriană a colacului

În procesul de producere a colacului și capacului wc este utilizată materie primă care împiedică înmulțirea bacteriilor pe suprafața exterioară a colacului, ceea ce asigură respectarea înaltelor norme de igienă.

 

Sistem antistropi

Tehnologia pe care o utilizează SANTERI permite micșorarea cantității stropilor care pot apărea în cupa vasului de viceu.

Accesorii de înaltă calitate

Toate articolele din complectație trec un strict control de verificare a calității, desfășurat în incinta laboratorului uzinei. Armatura din rezervor, permitea utilizarea acesteia chiar și în condiții de alimentare cu apă dură.

 

Servicii garantate

În cazul depistării cărorva nereguli în procesul de funcționare a vasului de wc, sau a unui rebut de uzină (rebut scăpat de controlul colaboratorilor uzinei și depistat de către cumpărător în primele două săptămîni de exploatare a obiectelor sanitare SANTERI.

Armatura cu două regimuri

Sistemul de umplere a apei în rezervor la 3 litri sau 7 litri.

 

 

Tag-uri:

Scrie un comentariu

Captcha


Reduceri pentru clienti loiali

ai internet-magazinului

Magazinul lucrează 24/7

Comenzile pot fi efectuate în regim Non-Stop